Wilt u iets anders, iets speciaals of geheel iets unieks? Kies dan voor special made werkkleding.

Wilt u special made werkkleding? Wij maken graag schetsvoorstellen en adviseren over kleurcombinaties en de juiste stoffen. Het gehele proces van concept en creatie tot realisatie kunnen wij voor u verzorgen. Werkkleding ontwerpen is een gespecialiseerde expertise. We hebben hiervoor deskundige personeel in dienst die u in onze showroom of op uw locatie kunnen komen opmeten en afpassen. De kleding wordt tot in het kleinste detail nauwkeurig gepast en indien nodig aangepast. Voor meer informatie, mogelijkheden en of persoonlijk advies kunt u direct met ons contact opnemen. Wij zoeken samen met u graag naar een antwoord op uw vragen.

Special made werkkleding is overal te vinden!

Werkkleding komt u stiekem vaker tegen dan u denkt; de charmante jongedame die uw koffie serveert tot de techneut die uw cv-ketel komt repareren. Maar ook de bestuurder van de bezorgdienst of de gastheer in een hotel. Werkkleding is er in allerlei soorten en maten. Een van de belangrijke speerpunten aan werkkleding is dat u als bedrijf zijnde eraan herkend wordt. Een Coolblue bezorger ziet er heel anders uit dan een DHL bezorger. In sommige gevallen is het ook belangrijk dat u de functie kunt herkennen. Het is niet alleen voor een organisatie, maar ook voor klanten herkenbaar wie het aanspreekpunt is. Hierbij kunt u denken aan een manager van een supermarkt of een bedrijfsleider in een restaurant.

Een uniforme uitstraling vergroot uw professionaliteit.

Naast de functionele voordelen dient special made werkkleding ook een belangrijke taak in de uitstraling. Het is vanzelfsprekend dat een organisatie een stuk professioneler oogt wanneer een team van vertegenwoordigers gekleed zijn in een outfit die past bij zijn rol. Bij Specials Workwear doen we dit niet alleen door uw logo op werkkleding te borduren maar ook door u te voorzien van advies. Zo helpen wij u aan een hoogwaardige kwaliteit maar hebben wij ook oog voor onderhoud en levensduur van special made werkkleding. De kracht van herhaling wordt in marketing en branding keer op keer bewezen in onderzoeken. Dit zorgt ervoor dat u in het netvlies van uw klanten blijft hangen.

Wilt u door ons special made werkkleding laten maken? Neem dan gerust contact op via onze contactformulier. Een van onze collega’s zullen u zo snel mogelijk op uw bericht reageren.