Home > Persoonlijke bescherming

Persoonlijke bescherming is noodzakelijk voor uw personeel

Werken onder omstandigheden met een veiligheidsrisico vraagt om een maximale bescherming van uw medewerkers. Veiligheidskleding speelt in deze bescherming een cruciale rol. Specials Workwear is gespecialiseerd in het zo veilig mogelijk aankleden van uw personeel tijdens hun werkzaamheden.

Hierbij kunt u denken aan brandvertragende kleding, anti-statische kleding of hoge zichtbaarheidskleding. Onze experts zijn goed op de hoogte van de normen die gelden voor veiligheidskleding. Mocht u interesse hebben dan gaan we graag met u in gesprek om maatwerk te adviseren.

Bezuinig niet op veiligheid

Belangrijk voor de veiligheid van uw personeel

Op veiligheidskleding wilt u het liefst niet besparen. Uw personeel kan immers in aanraking komen met gevaarlijke arbeidsomstandigheden.

Voor hun veiligheid is het van belang om de juiste kleding te dragen welke past bij de werkzaamheden. Wij hebben beschermingsmiddelen om het gehele lichaam te beschermen tegen gevaarlijke situaties.

Passende werkkleding voor in de bouw!

Ook voor veiligheidskleding in de bouw bent u bij Specials Workwear aan het juiste adres. Ons assortiment biedt vele comfortabele mogelijkheden voor zware arbeidsomstandigheden in de bouwsector.

Neem contact op

persoonlijke bescherming voor iedereen

Veiligheidskleding is een noodzakelijke investering

Een belangrijk deel van een veilige arbeidsomgeving wordt bepaald door de kleding. Specials Workwear heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van veiligheidskleding en weet dat alleen een oplossing op maat veilig en functioneel is.

Behoorlijk wat ongelukken kunnen voorkomen worden als de werknemer passende beschermende kleding draagt. Veiligheidskleding is er in verschillende soorten. Werkkleding of liever veiligheidskleding, die berekend is op bijzondere omstandigheden als extreme kou of hitte of met hoge eisen zoals zichtbaarheid. Op deze manier kan het afgestemd worden op de werkzaamheden van de drager en de bijbehorende risico’s.

100% bescherming voor u en uw personeel

Bij Specials Workwear biedt veiligheidskleding 100% bescherming tot in de kleinste details. Ze worden op maat geproduceerd met hoogwaardig materiaal zodat ze kwalitatief voldoen aan alle Europese normen op het gebied van veiligheid. Mocht u twijfelen of vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Neem dan gerust contact op met ons.

Persoonlijke bescherming is belangrijk

Mocht u of uw personeel werken in situaties met een veiligheidsrisico? Dit vraagt om een maximale bescherming van u en uw collega’s. Hier wilt u uiteraard niet op bezuinigen. Bij Specials Workwear kunt u veiligheidskleding aanschaffen die u en uw personeel beschermt.

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?