Home > Onze partners

Onze partners

Wilt u speciaal gecertificeerde (veiligheids) kleding of heeft u het snel uit voorraad nodig dan kunnen wij u natuurlijk van dienst zijn. Wij vinden dat iedereen zijn eigen specialisme heeft. Daarom werken wij samen met een aantal partners waarvan wij weten dat zij die specifieke kennis of mogelijkheden hebben die ons aanvullen. Wij verdelen onze partners in workwear, corporate wear en PBM (Persoonlijke Beschermings Middelen).

Op basis van onze jarenlange kennis op het gebied van mode en productie hebben wij onze partners geselecteerd. Dit kan zijn op het gebied van certificatie, flexibiliteit, voorraad, uitstraling of een combinatie van deze factoren. De kleding van onze partners kan altijd gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo. Afhankelijk van de aantallen zijn daarvoor verschillende mogelijkheden. Hieronder vindt u een aantal van onze merken. Is uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Work Wear

Dassy is een Europees merk van een deskundig werkkledingmerk waar prestaties hoog in het vaandel staat. Ontworpen voor experts.

Bekijken

Work Wear

Met Helly Hansen kiest u voor uitzonderlijke kwaliteit. De stevige softshells en werkjassen zijn gemaakt met de modernste technologieën.

Bekijken

Corporate Wear

Clipper heeft Europa’s grootste selectie van zakelijke gebreide artikelen sinds 1955.

Bekijken

PBM

PBM bieden wij aan in samenwerking met specialisten. Wij willen dat uw personeel veilig kan werken in alle arbeidsomstandigheden.

Wij proberen met u mee te denken in de diverse mogelijkheden op het gebied van werkkleding. Afhankelijk in welke branche u werkzaam bent heeft u verschillende mogelijkheden tot uw beschikking.

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?