Home > Waar we voor staan

Waar we voor staan!

Wij van Specials Workwear vinden het erg belangrijk om een goede service aan te bieden. Wij willen ons daar dan ook volledig voor inzetten. Wij streven daarom altijd naar een optimale klanttevredenheid. Het grootste deel van onze huidige klantenkring is het gevolg van onze deskundige service en hoogwaardige assortiment. Ervaar het zelf.

We hebben de ervaring in huis om ieder bedrijf bij te staan als het gaat om bedrijfsveiligheid. Ons assortiment voldoet aan de veiligheid en comfort. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van producten en stoffen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer weten over onze service? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.

Onze sterke punten

Bij Specials Workwear zijn wij gespecialiseerd in gecertificeerde werk- en veiligheidskleding. Ontdek aan welke normen onze kleding voldoen en tegen welke gevaren deze beschermen. Risico’s kunnen worden beperkt door gespecialiseerde werkkleding.

Waarom voor ons kiezen?

Tailor made

Werkkleding is een belangrijke uitstraling voor u en uw werknemers. De werkkleding moet veilig zijn en tegelijkertijd ook passen bij het imago van uw bedrijf. De veiligheid van het personeel staat in eerste instantie centraal. In samenwerking met u ontwerpen en produceren wij uw werkkleding in uw eigen huisstijl. Origineel en in uw kleuren. Zo krijgt u op maat gemaakte werkkleding waarmee uw personeel uw bedrijf veilig kan representeren.

Ruime voorraad

Dankzij onze ruime voorraad in onze vestiging in Eindhoven kunnen we u altijd voorzien van de juiste kleding en maten. Wij leveren al vanaf 1 stuk. Mocht u willen weten wat wij in voorraad hebben? Dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek in onze showroom.

Safety

Werken onder risicovolle omstandigheden vraagt om een maximale bescherming van uw medewerkers. De veiligheid staat voorop! Bescherm hoofd, ogen, oren, adem, handen en voeten van uw medewerkers. Specials Workwear is gespecialiseerd in genormeerde veiligheidskleding en heeft voor elke beroepsgroep de juiste producten.

Altijd de beste kwaliteit

We leveren een compleet assortiment aan kwalitatieve werkkleding voor een scherpe prijs. Kies je voor custom made werkkleding dan krijg je naast een unieke uitstraling ook een hoge kwaliteit. In de kleding worden duurzame en hoogwaardige materialen verwerkt.

Wij zijn vakmensen

Kleding ontwerpen en produceren is onze passie. Laten we samen deze passie vertalen in de kleding van uw personeel. Dit kan voor zowel grote als kleine bedrijven. Ons personeel is getraind om u te informeren over de talloze verschillende mogelijkheden als het gaat om werkkleding. Niks is onze personeel te vreemd.

Alleen topmerken

Wij werken alleen met erkende merken die jarenlang ervaring hebben op het gebied van hoogwaardige werkkleding, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Zie hieronder enkele merken waarmee wij werken. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan beschermende werkkleding die voldoen aan de belangrijkste erkende normen. Zo staat uw personeel iedere dag weer met een glimlach op de werkvloer.

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?