Home > Branches

Kwaliteit werkkleding voor iedere branche!

Specials Workwear heeft een breed scala aan werkkleding voor diversen branches. Of u nu werkkleding zoekt voor de bouw, logistiek, transport, hospitality, zorg of horeca? Bij Specials Workwear adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Bescherming, functionaliteit, herkenbaarheid en uitstraling; dat is waar het om draait als we het hebben over goede bedrijfskleding.

Voor elke branche heeft werkkleding haar eigen vereisten. Bij horecakleding draait het voornamelijk om functionaliteit, hygiëne en een goed verzorgd geheel. Werkkleding in de bouw en grote fabrieken vereisen vooral bescherming. Het gaat hier vooral om stevige werkschoenen en beschermende of reflecterende werkkleding. Uiteraard garanderen wij u een goede pasvorm en hoog draagcomfort. In onze showroom tonen wij dan ook deze specifieke werkkleding.

Professionaliseren van uw werkkleding!

Bent u onlangs een nieuwe onderneming gestart en zoekt u de juiste werkkleding of bent u toe aan nieuwe werkkleding voor uw bestaande bedrijf met de juiste identiteit? Wij zijn de totaalleverancier van werkkleding, bedrijfsschoenen en persoonlijke bescherming in Nederland.

Werkt u in een specifieke branche en wilt u graag uw werkkleding laten bedrukken met uw identiteit? Wij kunnen het deskundig voor u borduren of bedrukken. In onze showroom vindt u een ruim assortiment van de meest professionele beroepskleding voor elke branche. Iedere dag staat ons team voor u klaar. Ons team bestaat uit een groep van hoogwaardige professionals en enthousiaste stylisten die bekwaam zijn in alle facetten van werkkleding van productie tot styling. Wij zijn constant bezig om de trends in de gaten te houden zodat we voor uw branche de beste kwaliteit kleding kunnen leveren.

Neem contact op

Specials Workwear voor comfortabele werkkleding

Bij buitenwerkzaamheden kunt u te maken hebben met extreme weersomstandigheden. Het is dan ook erg belangrijk dat u de juiste werkkleding draagt. Specials Workwear heeft bekende merken werkkleding als Helly Hansen, Elten, Santino, Engel, Dassy e.d. Onze werkkleding is van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Met werkkleding van Specials Workwear verhoogt u uw veiligheid op iedere werkplek!

Specials Workwear biedt zekerheid

In welke branche u ook werkt: werkkleding moet functioneel zijn, er goed uitzien en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Brandwerend, reflecterend en beschermend zijn eigenschappen voor goede werkkleding. Daarnaast is het belangrijk dat alle zakken, knopen en lussen op de juiste plaats zitten. Het kledingstuk moet een comfortabele pasvorm hebben en aan alle veiligheidseisen voldoen. We hebben dan ook voor verschillende beroepsgroepen de juiste kleding geselecteerd. Ongeacht de arbeidssituatie willen wij dat u zich comfortabel en veilig voelt. Ontdek ons uitgebreide assortiment werkkleding voor de bouw- tot en met de transportsector. Bent u op zoek naar de juiste werkkleding neem contact met ons op.

Maak kennis met onze werkkleding

Bij Specials Workwear zijn wij deskundig in diverse werkkleding. Ontdek welke voordelen onze werkkleding u brengt binnen uw bedrijf. Bent u nieuwsgierig naar wat wij in huis hebben? U kunt in onze showroom diverse type kleding bekijken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?