Home > Over ons

Even Voorstellen

Specials Workwear is de totaalleverancier als het gaat om bedrijfskleding. Wij zijn leverancier van de meest vooraanstaande merken werkkleding en werkschoenen. Doordat wij onze voorraad geautomatiseerd hebben en heldere afspraken maken met onze leveranciers zijn wij in staat om onze klanten binnen 24 uur te bedienen. Door onze korte doorlooptijden kunnen wij werken met zeer concurrerende prijzen. Wij hebben o.a. de merken Dassy, Helly Hansen, Santino, Clipper, Blåkläder, Engel Workwear, Image Workwear en Elten werkschoenen.

Uw logo bedrukt of geborduurd

Een consequent doorgevoerde huisstijl geeft een bedrijf een verzorgde en professionele uitstraling. Deze huisstijl gaat door in de uiting van uw logo op de bedrijfskleding. Dit wilt u op professionele wijze aangebracht hebben. Bij ons wordt uw logo bedrukt of geborduurd op uw werkkleding. Dit kan indien gewenst geleverd worden binnen 24 uur.

Waar we voor staan!

Voor al uw maatwerk Bedrijfskleding!

Merken werkkleding

Zoals eerder vermeld leveren wij de meest vooraanstaande merken werkkleding en werkschoenen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een pasbus van Elten werkschoenen op uw locatie te laten komen.

Dit heeft als voordeel dat uw medewerkers met goed aangemeten schoeisel lopen. Uit ervaring is namelijk gebleken dat veel medewerkers breedte maten nodig hebben in plaats van de standaard maten. Door het inzetten van deze pasbus worden de voeten goed gemeten en zal de juiste schoen worden geadviseerd. Daarbij is het zo dat alle maten en type schoenen van uw medewerkers bij ons geregistreerd staan. Op deze manier kunnen wij indien nodig, uw medewerker(s) direct van nieuwe werkschoenen voorzien.

Specialisten in personaliseren

U besteedt veel zorg aan de kwaliteit en uitstraling van uw bedrijf. Uw personeel is voor veel klanten de eerste kennismaking met uw bedrijf. Goede bedrijfskleding draagt bij aan een professionele uitstraling. Naast uitstraling is kwaliteit, veiligheid en comfortabele kleding van belang.

Specials Workwear: uw partner in bedrijfskleding. Met onze jarenlange ervaring in ontwikkeling en productie, begeleiden wij u graag naar de uitstraling die u wilt. Zonder concessies te doen aan comfort en veiligheid. Dit kan uit voorraad van o.a. onze partners Dassy en Helly Hansen of volledig special made. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies voor uw bedrijfskleding. 

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?