Home > Werkkleding

Topkwaliteit werkkleding voor uw personeel

Heeft uw bedrijf veel verschillende medewerkers en/of diverse vestigingen? Maak kennis met alle mogelijkheden die Specials Workwear biedt voor uw personeel. Wij adviseren u graag in onze showroom waar u rustig alle mogelijkheden kunt bekijken.

Wij bieden vakkleding aan voor iedere werkomgeving. Uw medewerkers kunnen de kleding komen passen in onze showroom. Is er geen tijd om langs te komen? Neem dan contact op om een afspraak te maken en wij komen langs bij u.

Constante ontwikkeling op draagcomfort en uitstraling

Draagcomfort en uitstraling

Welke werkkleding zit goed, is modieus, geeft de juiste uitstraling aan uw bedrijf of winkel en past binnen uw budget? Allemaal vragen waar u mee te maken krijgt bij het aanschaffen van werkkleding. Leg deze vragen gerust bij ons neer en u krijgt duidelijk en eerlijk advies.

Specials Workwear heeft niet alleen jarenlange ervaring in het adviseren van kwalitatief hoogstaande werkkleding, maar bestaat uit een enthousiast team van professionals die bekwaam zijn in alle facetten van kleding en pbm’s, van productie tot styling.

Constante ontwikkeling

Wij zijn constant bezig om de trends in de gaten te houden zodat wij daar u ook over kunnen adviseren. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan moderne werkkleding.

Neem contact op

Op maat gemaakte werkkleding

Maatwerk voor ieder vakgebied

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van uw werkkleding. Denk hierbij aan speciale maten of het personaliseren hiervan. Wie werkkleding draagt wil comfort, maar u wilt er ook goed uitzien. Of u nu werkkleding in de zorg of in de bouw draagt. Wij maken kleding op maat voor elke branche.

Wie kiest voor werkkleding van Specials Workwear kiest voor op maat gemaakte werkkleding die voldoet aan praktische eisen en duidelijke herkenbaarheid.

Te groot of te kleine werkkleding?

Schoenen die knellen of een broek die slobbert is niet alleen vervelend voor het werkplezier maar is ook een risico voor de veiligheid en productiviteit. Mocht de kleding niet de juiste maat zijn dan kunt u ervoor kiezen om het te laten vermaken in onze showroom.

Maak kennis met onze werkkleding

Bij Specials Workwear zijn wij deskundig in diverse werkkleding. Ontdek welke voordelen onze werkkleding u brengt binnen uw bedrijf. Bent u nieuwsgierig naar wat wij in huis hebben? U kunt in onze showroom diverse type kleding bekijken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?