Home > Werkschoenen

Werkschoenen voor alle werkomstandigheden

Er zijn honderden verschillende werkschoenen, voor iedereen is er een juiste werkschoen. Daarnaast zijn er verschillende veiligheidsnormeringen. Voor ieder beroep is er een geschikte werkschoen te vinden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende modellen: hoog, laag, een instapper, een sneaker, een werklaars, een nette werkschoen of een werkklomp.

Alle veiligheidsschoenen zijn voorzien van een veiligheidsneus. Uw tenen worden dus beschermd door vallende of zware objecten. Sommige werkschoenen hebben een anti-perforatiezool. Uw voet wordt niet geperforeerd als u op iets scherps stapt. Werkschoenen met een S2 of s3 normering zijn waterbestendig en dus geschikt als u in een vochtige omgeving werkt. Is waterbestendigheid niet genoeg? Ook zijn er waterdichte werkschoenen die geen druppel doorlaten.

Gladde vloeren

Extra grip op de zolen zorgt voor een veilige werkomgeving

Werkt u soms op een gladde vloer of ondergrond, dan heeft u kans op uitglijden. Gelukkig zijn er veiligheidsschoen met een antislip zool, u zult dan niet wegslippen of wegglijden.

Specials workwear gaat mee met de tijd!

Moeten uw werkschoenen hittebestendig zijn? geen probleem, er zijn zelfs werkschoenen die geschikt zijn tot een contactwarmte van 300 graden Celsius. Werkt u met elektriciteit of bestaat er een kans op elektrische ontlading dan zijn er anti-statische werkschoenen met een lage elektrische weerstand zodat u geen schok krijgt.

Neem contact op

Pascomfort en veiligheid

Pascomfort is essentieel voor veiligheid en werktevredenheid

Tegenwoordig worden werkschoenen steeds lichter, zo heeft u na een dag werken geen last van vermoeide voeten. Werkschoenen zorgen naast veiligheid voor stevigheid, een hoog model werkschoen zorgt namelijk voor versteviging rond uw enkels. 

Werkt u in een koude omgeving of bent u een koukleum? Dan zijn er verschillende isolerende werkschoenen, er zijn zelfs werklaarzen met bontvoering

Onze uitgebreide voorraad bekijken?

Bent u op zoek naar werkschoenen voor u of uw personeel? Loop dan gerust binnen bij onze showroom in Eindhoven. U kunt al onze merken en types bezichtigen en uitproberen. Mocht u vragen hebben dan kunnen onze deskundigen u helpen.

Werkschoenen voor iedere functie of beroep!

Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat de voeten ook beschermd dienen te worden. Hiervoor heeft u bij Specials Workwear een breed assortiment aan werkschoenen en veiligheidsschoenen. U kunt bij ons in de showroom deze schoenen komen bekijken en passen.

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?