Home > Special made

Special made werkkleding is uw visitekaartje!

Standaard werkkleding is niet altijd verkrijgbaar in de gewenste uitstraling van uw bedrijf. Daarom kan special made werkkleding het perfecte alternatief zijn. Met stoffen van hoogwaardige kwaliteit kunt u iedere gewenste outfit creëren en kleurcombinaties op elkaar afstemmen. Dat noemen wij perfectie tot in de puntjes!

Hiervoor kan special made werkkleding het perfecte alternatief zijn. Met stoffen van hoogwaardige kwaliteit kunt u elke gewenste uitstraling creëren en kledingstukken op elkaar afstemmen. Dat noemen wij perfectie tot in de puntjes!

Uw personeel representeert uw bedrijf!

Opvallen door special made werkkleding

Als bedrijf wilt u natuurlijk uzelf onderscheiden van uw concurrenten. Dat doet u o.a. met kleding die wordt gedragen door personeel. Werkkleding bepaalt vanaf de eerste blik uw uitstraling. Specials Workwear begrijpt dit als geen ander, daarom verwerken wij uw identiteit in uw werkkleding!

Met een keuze uit hoogwaardige stoffen en kleuren zit er altijd iets tussen om een passende huisstijl te creëren die helemaal aansluit bij uw bedrijfsidentiteit. Uiteraard kunt u ook alle special made kledingstukken combineren met onze standaard werkkleding.

Hoogwaardige service van tekentafel tot aan werkvloer

Specials Workwear kan al uw wensen en ideeën feilloos vertalen tot een uniek ontwerp. Wij begrijpen dat werkkleding uw visitekaartje is en verder gaat dan een standaard kledinglijn. Uw special made werkkleding moet passen als een handschoen.

Neem contact op

Maatwerk is onze kracht!

Bedrukken of borduren?

Wilt u uw special made werkkleding laten bedrukken of borduren met uw logo of een tekst? Specials Workwear adviseert u graag. Mocht u willen dan kunt u altijd een borduurproef of drukproef bij ons aanvragen ter goedkeuring.

Met onze ruime ervaring en passie voor het vak zijn we volledig gespecialiseerd in special made kleding. Ook zijn we op de hoogte van de laatste trends en technische mogelijkheden.

Kom langs in onze showroom!

In onze showroom kunt u informatie vinden over al onze special made werkkleding. Wilt u graag gedegen advies bij uw keuze? Onze verkoopspecialisten helpen u graag verder.

Special Made werkkleding nodig?

Wij zijn gespecialiseerd in special made werkkleding. Ons doel is om ieder bedrijf uniek te laten ogen en herkenbaar te maken voor hun doelgroep.

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?