Home > Borduren & bedrukken

Bedrukken of borduren

De keuze voor borduren of bedrukken van representatieve kleding is in de eerste plaats afhankelijk van uw branche. Bij beroepen waar u representatieve kleding of kostuums moet dragen wordt er vaak gekozen voor het effect van borduren. Als het gaat om werkkleding wordt er meestal gekozen voor bedrukken. Daarnaast zijn de stoffen van de kleding bepalend welke techniek u het beste kunt kiezen.

Heeft u interesse om uw representatieve kleding een eigen gezicht te geven? Met de juiste verwerking van uw logo wordt uw personeel een wandelend visitekaartje. Laat uzelf vandaag nog adviseren en ga voor een luxe uitstraling met extra resultaat. Wij kunnen het deskundig voor u borduren of bedrukken.

Zakelijke kleding laten borduren

Chic en praktisch

Representatieve kleding wordt door ons vooral voorzien van een borduring. Denk aan een zakelijk kostuum of een uniform. Borduren ziet er niet alleen stijlvoller uit maar geeft het een extra stukje uitstraling aan de werkkleding van uw personeel.

Gezien kostuums bij dagelijks gebruik naar de stomerij gaan heeft borduren ook een praktisch voordeel. Borduren gaat namelijk bij deze vorm van reinigen veel langer mee. U bespaart geld door minder vaak nieuwe werkkleding te moeten aanschaffen voor uw personeel.

Neem contact op

Een luxe finishing met bedrukken

Bedrukken is de meest voorkomende manier van personaliseren

Specials Workwear maakt gebruik van transferdruk. Transfers zijn de beste optie voor werkkleding of textiel wat vaak gewassen moet worden. Daarnaast is transferdruk geschikt voor opdrukken met veel verschillende kleuren. Ten opzichte van zeefdruk is transferdruk beter geschikt voor kleine oplagen omdat de voorbereidende werkzaamheden minder zijn. Transfer is duurzaam, geschikt voor alle soorten textiel, snel en eenvoudig aan te brengen, maar biedt nog meer voordelen:

  • Exacte PMS kleuren en hoge resolutie; creëer één corporate identity
  • Diverse ontwerp mogelijkheden, waaronder borduureffect, perforatie en reflectie
  • Standaard industrieel en chemisch reinigbaar (190 ̊ C)
  • Standaard overstrijkbaar en droogtrommel bestendig
  • Standaard vlamvertragend volgens norm EN14116 en EN11612

Bezoek onze showroom in Eindhoven!

Wij van Specials Workwear helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Beide methodes kunnen we uiterst professioneel en volledig verzorgen. Interesse? Neem contact op met ons!

Wij laten u graag kennismaken met Borduren & bedrukken

Wij borduren en/of bedrukken uw producten met hoogwaardige materialen. Wilt u meer informatie over onze technieken? Neem dan gerust contact op met ons. Wij adviseren u vrijblijvend over de diverse mogelijkheden die er zijn omtrent het borduren of bedrukken.

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?