Home > Bedrijfskleding op maat

Specialist voor bedrijfskleding op maat!

Bent u op zoek naar bedrijfskleding op maat in Eindhoven? Bij Specials Workwear kunnen we uw bedrijfsidentiteit bedrukken op werkkleding die voldoet aan alle veiligheidseisen. Ons doel is om bedrijfskleding te leveren die door middel van de juiste branding opvallen en onderscheiden! Bedrijfskleding op maat is belangrijk om te groeien! U wilt natuurlijk herkenbaar blijven en professionaliteit uitstralen. Ongeacht of u nu werkkleding, werkschoenen of persoonlijke bescherming aan heeft! Elke dag zijn we bezig om de werkkleding van harde werkers te optimaliseren. Wij hebben bedrijfskleding voor elk beroep! Van klussers tot hoveniers en van schilders tot aan horecapersoneel.

Specials Workwear uit Eindhoven levert werkkleding aan allerlei uiteenlopende bedrijven door heel Nederland! Kom gerust langs in onze showroom om met ons te overleggen over uw wensen. Hierbij adviseren wij u graag over de mogelijkheden, stoffen en verwerkingen. Wij betrekken u bij het ontwerpproces, tot aan een passend eindresultaat! Wij beschikken over een groot assortiment aan diverse merken! Dus er is altijd een passende oplossing!

Een unieke oplossing met bedrijfskleding op maat!

Bent u werkzaam in de regio Eindhoven en bent u op zoek naar bedrijfskleding op maat? Wij zijn de specialisten die u zoekt! Bedrijfskleding wordt afgestemd op de bedrijfssector, huisstijl en de medewerkers. Lang niet iedereen heeft dezelfde confectiemaat. Hierdoor is het het belangrijk dat maten gepast en afgestemd kunnen worden. Het leveren in kleine of grote aantallen is bij ons dan ook geen enkel probleem. We houden van elke werknemer de maten bij in ons systeem, waardoor het herbestellen super eenvoudig gaat!

Bedrijfskleding op maat creëren door bedrukken?

Door uitgebreide mogelijkheden voor bedrukkingen bent u in staat om uw beeldmerk, naam of logo op uw kleding door te voeren. Specials Workwear kan uw kleding personaliseren met diverse zeefdruk technieken. Bedrijfskleding op maat hoeft niet altijd duur te zijn. De kosten variëren aan de hand van de keuze in merken, materiaal en branding. Door een eenvoudige druktechniek kunt u uw bedrijfskleding personaliseren en straalt uw bedrijf professionaliteit uit!

Bedrijfskleding op maat met een luxe uitstraling!

Borduren is een techniek waar u doormiddel van een naald en draad details in kleding verwerkt. Wij zien het als een mooie manier om uw bedrijfskleding te voorzien van een bedrijfsnaam of logo. Bij Specials Workwear wordt dit gedaan met een hoogwaardige borduurmachine voor het beste resultaat. We bieden dankzij onze eigen borduuratelier een grote range mogelijkheden aan voor onze klanten.

Bezoek onze showroom!

Wij hebben een zeer divers portfolio aan klanten waar wij met veel trots voor werken. Ons team stelt zichzelf servicegericht op en voorziet u waar nodig van advies. Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Hier kunt u ons uitgebreide assortiment aan merken en producten komen bekijken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons bellen op: +31 (0)40 304 63 56. Onze adviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan!

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?