Home > Werkschoenen Eindhoven

Veilige werkschoenen in Eindhoven nodig?

Op zoek naar goede en veilige werkschoenen in omgeving Eindhoven? Bij Specials Workwear vindt u een ruim assortiment werkschoenen en veiligheidsschoenen van de beste kwaliteit! Voor zowel mannen als vrouwen verkopen wij werkschoenen die voldoen aan alle veiligheidseisen. Stalen neuzen of tussenzool? Grote of kleine maat? Specials Workwear Eindhoven is gespecialiseerd in de verkoop van werkschoenen en beschikt altijd over een ruime voorraad. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Eindhoven!

Uit onze bedrijfsnaam kunt u precies halen wie wij zijn. Specials Workwear is dé  totaalleverancier als het gaat om bedrijfskleding. Met de meest vooraanstaande merken zijn wij actief in omgeving Eindhoven voor vrijwel alle branches die werkkleding of werkschoenen nodig hebben. Wij zijn u graag van dienst om al uw wensen rondom beroepsveilige werkkleding te vervullen. Bewonder onze rijkelijk gevulde showroom en creëer uw eigen identiteit uit ons breed assortiment aan werkkleding. Wilt u een gespecialiseerd en gepersonaliseerd advies? Neem gerust contact met ons op! 

Veilige werkschoenen voor een betaalbare prijs!

Naast dat er veel verschil in kwaliteit van werkschoenen zit, geldt dit natuurlijk ook voor de prijs. Een echt goede werkschoen is dus meestal ook iets duurder. Maar welke eigenschappen van goede werkschoenen bepalen nou de prijs? Bij een werkschoen van goede kwaliteit verschuift de tong niet en wordt de druk of de wreef verminderd. Daarnaast bepaalt de tong ook de waterdichtheid van de schoen.

De prijs hangt dan ook af van de eisen waaraan een goede werkschoen voor u moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheidsnormen. Maar ook het type werk dat u verricht is hierin bepalend. Werkt u vaak op uw knieën? Dan is een overneus op de schoen handig. Dit verlengt de levenscyclus van een schoen. Werkt u met zware metalen of transport? Dan heeft u een stalen neus nodig ter bescherming van uw voet. Regelmatig werkzaam met spijkers of scherpe voorwerpen? Dan is het verstandig om een schoen te nemen met een beschermende voetzool. Welk type veilige werkschoenen u nodig heeft, kunt u bepalen op basis van de S-normering.

Vermijd ongelukken met onze werkschoenen!

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Met de werkschoenen van Specials Workwear is het in ieder geval voorkomen in plaats van genezen. Met veilige werkschoenen wordt de kans op ongevallen met nare verwondingen een stuk kleiner. Specials Workwear heeft een groot assortiment werkschoenen voor veel soorten werkzaamheden!

Veel mensen denken dat stevige werkschoenen met beschermneuzen niet lekker zitten. Specials Workwear overtuigt u graag dat dit absoluut niet waar is! Naast een goede kwaliteit staan onze werkschoenen bekend om hun comfort. Dit laten wij u graag zelf ervaren door contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom in Eindhoven. Onze specialisten staan altijd voor u klaar en adviseren u graag!

Bestel werkschoenen Eindhoven eenvoudig en snel!

Specials Workwear helpt u graag bij het zoeken naar de juiste werkschoenen. Iedere wens, groot of klein, heeft bij ons de hoogste prioriteit! Service staat bij ons hoog in het vaandel en onze ervaren adviseurs helpen u graag! Heeft u werkschoenen gevonden die uw werk een stuk veiliger maken? Of ontvangt u graag een offerte vanwege een grotere bestelling werkschoenen? Neem dan gerust contact op met ons. `

Naast werkschoenen verkopen wij ook werkkleding en bieden we de mogelijkheid om werkkleding te borduren of bedrukken. Interesse om te zien wat we in huis hebben om uw werkkleding te personaliseren? Of bent u op zoek naar inspiratie? De adviseurs in onze moderne showroom in Eindhoven helpen u graag in uw zoektocht naar passende werkkleding.

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?