Home > Werkkleding Eindhoven

Hoogstaande werkkleding in Eindhoven!

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van werkkleding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het team van Specials Workwear staat voor u klaar, denkt met u mee en komt altijd met een passende oplossing! Waarom heeft u werkkleding Eindhoven nodig? Werkkleding beschermt u optimaal tegen verfspatten, vloeistoffen, vuil, stof en andere zaken die tijdens het werken vrijkomen. Ook dient werkkleding als extra bescherming bij het hanteren van giftige stoffen of krachtig elektrisch gereedschap!

Vanuit onze showroom in Eindhoven leveren we een breed assortiment aan producten! Hiermee bedienen we kleine ZZP’ers tot aan grote bouwbedrijven! Bij ons kiest u uit een breed assortiment aan speciale werkkleding die wij helemaal op maat kunnen laten personaliseren. Zo valt u pas echt op!

Uw identiteit doorvoeren op werkkleding Eindhoven!

Voor een stukje herkenbaarheid is het noodzakelijk om uw huisstijl door te voeren op uw werkkleding. Denk aan custom made werkkleding waarin uw bedrijfskleuren en logo zijn verwerkt. U wilt zich natuurlijk onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten. Wij zijn in staat om al uw wensen en ideeën feilloos te vertalen tot een uniek ontwerp. Onze producten voldoen aan de hoogste standaard als het gaat om veiligheid. Met een ruime keuze aan hoogwaardige stoffen zijn wij altijd in staat om een passend identiteit te creëren die past bij uw onderneming!

Wilt u u werkkleding bedrukken of borduren?

Werkkleding met uw logo erop geborduurd geeft een professionele uitstraling, is herkenbaar, representatief en draagt bij aan uw corporate identity. Dit kan bij ons al in hele kleine aantallen. De voordelen van borduren zijn dat het een duurzame keuze is, kleurvast, slijtvast en wasbestendig. Het is aan te raden om te kiezen voor borduren als het gaat om kleding die iedere dag gewassen wordt. Dit heeft te maken met het feit dat borduren minder snel los laat en een stuk duurzamer is. Voordat wij kunnen borduren hebben we een gevectoriseerd bestand van uw logo nodig, deze is vaak bekend bij uw ontwerper. Heeft u deze niet dan maakt onze ontwerpstudio deze graag voor u op!

Kom langs onze showroom!

We nodigen u graag uit bij ons in de showroom. Er zijn veel voorbeelden uit ons assortiment in onze showroom voor handen. Ter plekke is het mogelijk om werkkleding te mixen en te matchen. Mocht u een afspraak willen inplannen dan kunt u met ons contact opnemen via +31 (0)40 304 63 56 of via ons contactformulier. We zullen dan zo snel mogelijk met u afstemmen voor een vrijblijvende afspraak!

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?