Home > Helly Hansen Eindhoven

Helly Hansen werkkleding in Eindhoven?

Helly Hansen is vooraanstaand in het ontwikkelen van hoogwaardige werkkleding. Al meer dan 135 jaar produceert Helly Hansen volgens de hoogste veiligheidseisen. Helly Hansen heeft een grote liefde voor buitenkleding en staat bekend om haar innovatieve producten op het gebied van isolerende bedrijfskleding. Helly Hansen Eindhoven nodig? Bij Specials Workwear verkopen we een uitgebreide collectie van dit merk! Helly Hansen produceert kleding die u altijd beschermen tegen lage temperaturen en extreme weersomstandigheden. Woont u in Eindhoven of omstreken en bent u op zoek naar werkkleding van Helly Hansen? Kom gerust langs bij Specials Workwear.

Wij zijn als experts op het gebied van werkkleding en werkschoenen actief in vrijwel elke branche! In ons assortiment vind u moderne Helly Hansen jassen die voldoen aan alle veiligheidseisen. Deze kunnen we voor u op maat personaliseren met uw eigen corporate identity. Voor zowel mannen als vrouwen. We beschikken over een ruime voorraad aan werkkleding die u mag komen bezichtigen in onze showroom te Eindhoven. In onze showroom kunt u diverse producten passen en uitproberen! Onze specialisten zullen u zo goed mogelijk adviseren.

Officieel Helly Hansen Eindhoven dealer!

Wist u dat Specials Workwear officieel dealer is van het merk Helly Hansen. Hierdoor kunnen we snel schakelen met de producent en zijn de levertijden kort. Helly Hansen staat voornamelijk bekend om haar uitgebreide collectie jassen, werkjassen en softshells. Met een jas van Helly Hansen kiest u voor een duurzame en hoogwaardige kwaliteit. De robuuste werkjassen en softshells zijn gemaakt van hoogstaande materialen die er samen voor zorgen dat u jarenlang plezier gaat hebben van uw aankoop. In onze showroom in Eindhoven zijn er verschillende zomerjassen, winterjassen, werkjassen en regenjassen beschikbaar die u mag komen passen. Veel Helly Hansen jassen maken gebruik van het superlichte PrimaLoft! Dit is een materiaal dat warmte biedt zonder het kledingstuk zwaarder te maken.

Uw Helly Hansen jas herkenbaar maken?

Helly Hansen Eindhoven heeft een uitgebreide collectie voor het versterken van uw bedrijfsidentiteit! De werkkleding is bijzonder geschikt voor het borduren of bedrukken van een naam of logo. Zo kunt u een Helly Hansen werkjas bewerken met verschillende aantrekkelijke kleuren zodat uw personeel een visitekaartje wordt van het bedrijf. Wij borduren of bedrukken uw werkkleding in onze eigen studio. Specials Workwear probeert altijd het maximale uit uw werkkleding te halen. Ervaar het zelf en kom langs in onze showroom.

Werkkleding van de Helly Hansen Eindhoven dealer!

Goede veilige werkkleding is van belang. De juiste kleding verkleint de kans op ongelukken en beschermt uw personeel. Buiten het hoogwaardige merk Helly Hansen heeft Specials Workwear een compleet assortiment aan werkkleding, werkschoenen en werkjassen van diverse merken. Bij kleding die wij leveren gaan we verder dan alleen letten op de veiligheidsnormen. Omdat u veel tijd doorbrengt in de kleding moet deze natuurlijk ook comfortabel zitten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om producten te vermaken of geheel op maat de personaliseren. Zo is er altijd een juiste pasvorm!

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?