Fair Parken

Een organisatie zo zichtbaar als Fair Parken GmbH vraagt om bedrijfskleding die minstens zo opvallend is. De samenwerking met Fair Parken is ontstaan uit de vraag om de bedrijfskleding aan te passen op de huisstijl van de organisatie. We zijn begonnen met het aankleden van parkeerbeheerders in regio Düsseldorf, maar intussen is de samenwerking uitgegroeid tot nationale proporties.

Opdrachtgever
Fair Parken neemt het parkeerbeheer voor onder andere ziekenhuizen, winkelcentra en overheidsinstellingen voor haar rekening. Daarnaast verzorgen zij de planning en herstructurering van parkeerterreinen.

Beheer van A tot Z
Specials Workwear levert het totaalconcept aan bedrijfskleding. Wat houdt dit in? Aangepaste bedrijfskleding op basis van de huisstijl welke we produceren onder eigen label gecombineerd met kleding van Dassy. Om de ‘’vriendelijke’’ uitstraling te waarborgen van parkeerbeheerders is hierbij gekozen voor de kleurstelling azuurblauw/antracietgrijs.

De drager bepaald
In de startfase zijn we om tafel gegaan met het management om de kledingwensen door te nemen tot in de kleinste details. Op basis van deze inventarisatie is onze styling afdeling aan de slag gegaan met kleurstellingen en kledingontwerpen. Vanuit de samples zijn vervolgens pasmodellen geleverd welke een kleine groep parkeerbeheerders zijn gaan dragen om de kwaliteit en het comfort te testen. Wij zijn immers van mening wanneer de dragers zich thuis voelen in de bedrijfskleding, dit de juiste uitstraling naar klanten geeft.

Ga terug

Fair Parken

gfgf