Home > Dassy Eindhoven

Officieel Dassy Eindhoven dealer!

Specials Workwear uit Eindhoven verkoopt DASSY werkkleding! Wij zijn officiële DASSY Dealer met een uitgebreide showroom voor al uw werkkleding. Bij Specials Workwear vindt u het grootste aanbod aan Dassy producten zoals werkschoenen, werkbroeken, vesten, laarzen, truien, T-shirts en meer. Ook kunnen wij u adviseren over welke bedrijfskleding het beste past bij uw werkzaamheden.

DASSY is niet meer weg te denken van de werkvloer. Met focus op professionele werkkleding van hoogwaardige kwaliteit blijft DASSY een marktleider op het gebied van bedrijfskleding. U koopt natuurlijk DASSY werkkleding bij Specials Workwear omdat wij snel en voordeling kunnen leveren. Tevens kunt u bij ons in de showroom ook diverse producten van DASSY komen passen. De juiste werkkleding zorgt er niet alleen voor dat uw personeel veiliger werkt, maar ook effectiever. Ook is het bij ons mogelijk om uw bedrijfskleding te personaliseren met uw eigen corporate identity. Geheel op maat, vrijwel alles is mogelijk!

Een ruime assortiment aan DASSY bedrijfskleding!

In ons assortiment vindt u onder andere ook werkbroeken van DASSY geproduceerd van hoogwaardige spijkerstof. Deze zeer stevige stof is opgewassen tegen de noodzakelijke slijtage waar uw personeel onherroepelijk mee te maken krijgt! Onze voorraad is daarom zorgvuldig samengesteld. Om niet alleen u te voorzien van mooie en effectieve werkkleding, maar ook duurzame en hoogwaardige kwaliteit. Succesvol werken begint met goede werkkleding van Specials Workwear & DASSY.

DASSY werkkleding op maat!

Als officiële Dassy Eindhoven dealer helpen wij u graag met uw werkkleding op maat!  DASSY werkkleding heeft als eigenschappen dat het een zeer professioneel een duurzaam merk is! Onze specialisten kunnen u adviseren over het verwerken van uw logo in de kleding. Vanaf 300 stuks helpen wij u bij het ontwerpen en produceren van uw eigen bedrijfsidentiteit. Samen bedenken en maken wij de kleding die uitstraalt waar uw bedrijf voor staat. 

Bezoek onze showroom in Eindhoven!

Onze kracht ligt vooral in het ontwerpen en personaliseren van bedrijfskleding. In samenwerking met u produceren wij uw kleding op maat, geheel in huisstijl. Mocht u in de gelegenheid zijn om naar onze showroom in Eindhoven te komen dan kunt u diverse voorbeelden zien die wij samen met onze klanten hebben ontworpen. Maak vrijblijvend een afspraak via +31 (0)40 304 63 56

Service op maat!

Neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdiend.

Offerte aanvragen?